نوشته شده توسط : نازی

 

 

اتو

 

 

پیراهن شما صاف نیست و نیاز به اطو شدن دارد اما اطوی شما کثیف است تصاویر و تکنیک های زیر به شما می آموزد که چگونه این مشکل را حل کنید و صفحه ی فلزی و روزنه های بخار آن را تمیز کنید

 

از این هفت مرحله پیروی کنید:


1- آب و جوش شیرین را مخلوط کنید.

 

اتو

 

 

( یک قاشق سوپ خوری آب بعلاوه دو قاشق سوپ خوری جوش شیرین)


2- مخلوط را با برس هم زده و روی صفحه ی فلزی اطو بمالید.

 

اتو

 

 

جاهایی که رسوب دارند

 

3- مخلوط روی اطو را با پارچه ای مرطوب پاک کنید

 

اتو

 

 

4-پاک کردن مجاریه اطو بخار:

 

اتو

 

 

گوش پاک کنی را با آب مقطر مرطوب کنید و وارد مجارده اطو بخار کنید و آب های داخل اطو را خارج کنید.

 


5- مخزن اطو را مجدداً پر کنید

 

اتو

 

 

یک سوم مخزنه اطو را از آب مقطر پر کنید
نکته:برای بهتر انجام شدن این کار می توانید سه چهارم فنجان آب را با یک چهارم فنجان سرکه سفید مخلوط کنید

 

6- اطو را روشن کنید و اجازه دهید تا بخار کند و اجرام رسوب کرده و باقیمانده با فشاره بخار از اطو خارج شود

 

 

 
منبع:


:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نازی

 

 

تزیین گلدان

 

 

یكی از اركان مهم میز ناهار خوری گلدان وسط میز است كه جزو لاینفك آن محسوب میشه كه می توانید با صرف كمی وقت و هزینه به بهترین شكل ممكن آن را تزیین كنید در اینجا تلفیقی از گل و شمع بكار رفته كه در رمانتیك ترین میزها وجود دارد.

اگه شما هم دوست دارین این آموزش را یاد بگیرید با من همراه شوید

 

 

 


مواد لازم:


شما حتما تا حالا این نوع گلدان ها یا كاسه ها را در بازار دیدید ؟ در رنگهای مختلفی در بازار وجود داره و قیمت زیادی هم نداره در اینجا از رنگ شیشه ای استفاده شده و به دو عدد در دو سایز نیاز دارید

 

 

 

تعدادی سنگ های رنگی


یك عدد آینه مربعی شكل كه گلدان را روی آن می چسبانید


تعدادی گل و برگ


دو عدد شمع


رنگهای مجاز


چسب

 

 

آب

 

 

تزیین گلدان

 

 

روش ساخت:

 

 

بعد از آنكه گلدان بزرگتر را روی آینه چسباندین گلدان كوچتر كه بهتره پایه دار هم داشته باشه را روی گلدان بزرگتر قرار بدهید

 

بعد سنگهای رنگی را داخل گلدان كوچكتر قرار بدهید

 

مقداری آب روی این سنگها بریزید

 

تزیین گلدان

 

 

از رنگهای مجاز چند قطره داخل آب بریزید در اینجا از رنگهای آبی و زرد استفاده شده

 

 

تزیین گلدان

 

 

 

آب را به هم بزنید تا رنگ سبز به وجود بیاد

 

حالا برگهایی كه ساقه هاش جدا شده را داخل این گلدان قرار بدهید

 

 

تزیین گلدان

 

 

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/vase-adorned-middle.html



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نازی

 

خانه خود را خنک نگه دارید

 

وقتي تابستان مي‌آيد و خورشيد يك لحظه هم از تابيدن نمي‌ماند، خنك كردن خانه كار واقعا سختي مي‌شود حتي اگر قرار باشد اين كار با يك كولر آبي قوي يا پنكه‌اي هميشه روشن انجام شود. در اوج روزهاي گرم تابستان آن هم در حوالي ظهر گرما به بيشترين حد مي‌رسد و در برخي ساختمان‌هافضايي شبيه به سوناي خشك ايجاد مي‌شود.

 

البته استفاده از كولرهاي گازي يا سيستم‌هاي تهويه مطبوع كمي از اين مشكل مي‌كاهد، اما هزينه‌هاي نصب و هزينه‌هاي برق مصرفي آن به حدي است كه خيلي از خانواده‌ها را از خريد آنها منصرف مي‌كند. كساني هم هستند كه مي‌دانند در سيستم‌هاي تهويه هوا تركيباتي به كار مي‌رود كه سبب نازك شدن لايه ازن مي‌شود و به خاطر حفظ محيط زيست هم كه شده از اين كار دست مي‌كشند.

 

اما اگر دلتان براي كره زمين مي‌سوزد يا پول كافي براي خريد خنك‌كننده‌هاي قوي نداريد، مطمئن باشيد راهكارهاي ديگري هم براي خنك نگه داشتن خانه وجود دارد؛ راهكارهايي طبيعي و ساده كه هم خانه را خنك مي‌كند و هم هزينه‌هاي برق مصرفي را بالا نمي‌برد.

 

پس ابتدا راه‌هاي طبيعي را امتحان كنيد؛ راه‌هايي كه بدون استفاده از هيچ وسيله برقي، سرما را به خانه‌تان هديه مي‌دهد. يكي از بهترين اين روش‌ها پيشگيري از جذب و دفع گرمايي است كه به ساختمان مي‌تابد. گرما از چند راه وارد خانه مي‌شود كه مهم‌ترين آن گرماي ناشي از تابش خورشيد است كه از پنجره‌ها و سقف وارد مي‌شود.

 

راه ديگر، وسايل گرمايي داخل خانه است؛ وسايلي مانند اجاق گاز، آبگرمكن و فرهاي برقي. براي كاهش اين نوع گرما در خانه بهتر است بخصوص در ساعت‌هاي گرم روز كمتر اجاق گاز را روشن نگه داريد و از غذاهايي كه به پخت و پز نياز ندارند، استفاده كنيد. درزها و سوراخ‌هاي ديوار هم يكي ديگر از راه‌هاي ورود گرما به خانه است كه براي پيشگيري از تلنبار شدن گرما بايد آنها را پوشاند.

 

اين راه‌ها را در هر زمان و در هر نوع ساختماني مي‌شود امتحان كرد و راه‌هايي هم وجود دارند كه اگر چه بسيار كارسازند، ولي بهتر است هنگام ساخت ساختمان و پيش از استقرار افراد درآن انجام شود. يكي از اين راه‌ها استفاده از رنگ مناسب در نماي ساختمان‌هاست، كاري كه از جذب بيش از حد اشعه خورشيد جلوگيري مي‌كند.

 

گفته مي‌شود ساختمان‌هايي كه پوشش بيروني آنها تيره است، حدود 70 تا 90 درصد انرژي خورشيدي تابيده شده به سطح‌شان را جذب مي‌كنند و در مقابل، ساختمان‌هايي با رنگ روشن، گرما را انعكاس مي‌دهند و آن را دفع مي‌كنند.

 

حدود يك‌سوم از گرما نيز از راه پشت بام وارد خانه مي‌شود در حالي كه بازتاباندن و انعكاس دادن نور تابيده شده به پشت بام هم كار آساني نيست. بيشتر آسفالت‌ها و پوشش‌هاي پشت بام رنگ تيره دارند حتي پوشش‌هاي سفيد رنگ فايبرگلاس هم 70 درصد پرتوهاي تابيده شده خورشيد را جذب مي‌كنند.

 

اين يعني اين‌كه دفع گرما از پشت بام كار سختي است، اما با وجود اين مي‌شود كارهايي انجام داد. براي انعكاس نور تابيده شده به پشت بام مي‌توان از پوشش‌هايي كه براي سقف خانه‌هاي پيش ساخته استفاده مي‌شود، كف‌پوش‌هاي سفيد رنگ يا ورقه‌هاي فلزي استفاده كرد. آسفالت‌هايي حاوي فايبرگلاس و آلومينيوم هم وجود دارد كه البته به علت كدر و تيره رنگ بودن، پرتو‌ها را كمتر انعكاس مي‌دهد.

 

البته شايد اين راه‌ها كمي هزينه‌بر و وقت‌گير باشند و لازم باشد تا يكبار ديگر به دست‌هاي مبتكر خانم خانه چشم دوخت. قديم‌ها جلوي پنجره‌ بيشتر خانه‌ها حصير بود، چون مردم فهميده بودند كه يكي از راه‌هاي ورود گرما به خانه، پنجره‌هاست. اين كار ديگر در حال فراموشي است، اما به آن معني نيست كه كارايي‌اش را از دست داده است.

 

گفته مي‌شود 40 درصد از گرماي ناخواسته از راه پنجره‌ها وارد خانه مي‌شود. استفاده از پوشش‌هاي بازتاب دهنده نور يكي از راه‌هاي دفع اين گرماست. استفاده از اين نوع پوشش روي پنجره علاوه بر خنك نگه داشتن خانه، از تابش مستقيم نور خورشيد به وسايل خانه و كم رنگ شدن مبلمان، پرده‌ها و فرش هم جلوگيري مي‌كند.

 

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/home-keep-cool.html



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()